Какво е VIGOUR 300 ?

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА VIGOUR 300 / ВИГОР 300?

На тази страница ще ви разкажем повече за Vigour 300. Добрият сексуален живот е от значение за самочувствието и качеството на живот на всеки човек, затова е изключително важно да се грижим за своето здраве и пълноценно сексуално общуване. Днес е широко разпространена практика мъжете да използват медикаменти за по-бързо постигане на ерекция. Vigour 300 е продукт, който печели овациите на американските потребители и бързо набира фенове и у нас.

 

Vigour 300 - 10 таблеткиТова са билкови хапчета за ерекция, които работя на основата на природните дарове и способстват за постигане на бърза ерекция, забавят еякулацията и по този начин съдействат на мъжа за неговото отлично представяне пред неговата нежна половинка. Това не са просто хапчета, въздействащи на вашето тяло, а възможност да придобиете по-голяма сигурност в леглото, да се отърсите от притесненията, свързани с ерекцията и да постигнете желаните резултати.

Вигор е продукт, спечелил доверието на американските потребители, който бързо набра популярност и в България. Това са билкови хапчета за ерекция, чието съдържание се базира на природни съставки. Те спомагат постигането на по-бърза ерекция като забавят еякулацията и така съдействат на силния пол за отличното представяне пред дамите. Хапчетата не просто въздействат на мъжкото тяло – те представляват и възможност за придобиване на по-голяма сигурност и увереност в леглото, начин човек да преодолее притесненията, свързани с ерекцията, за да бъдат постигнати желаните резултати.

Билковите хапчета ВИГОР ще ви помогнат да се сдобиете с по-високо либидо и да постигнете по-лесно сексуална възбуда. Вече е възможно истински да се наслаждавате на секса и да си осигурите много незабравими моменти с вашата нежна половинка. Тези хапчета ще премахнат излишните тревоги и ще ви накарат да изпитате несравнимо удоволствие в секса.

Таблетките за ерекция ще ви осигурят по-дълъг сексуален контакт, повече интимност и страст с вашата партньорка. Те са чудесен начин да си подарите много вълнуващи нощи и разтърсващи емоции.

Голяма част от жените не успяват да стигнат до оргазъм заради преждевременната еякулация на партньорите си. VIGOUR 300 ще ви даде повече сила и издръжливост, за да може напълно да задоволите своята половинка. Не забравяйте, че сексът е хубав, когато се прави с много страст, така че не забравяйте да си я доставяте!

Благодарение на билковите хапчета за ерекция ВИГОР, вие ще се сдобиете с по-високо либидо, ще постигате по-лесно сексуална възбуда и готовност за секс. Освен това, тези хапчета действат благоприятно на бъбреците и повишават секрецията на тестисите. Още сега можете да се разделите с излишните тревоги относно секса, да придобиете ново самочувствие и да се изявите като истински Ромео, с което да предизвикате много щастливи интимни преживявания както за вас, така и за вашата любима.

По-дълъг секс, повече страст, интимност и приятни емоции в леглото, това са само част от преживяванията, които ви предстоят с вашата половинка и таблетките за ерекция. Дори най-големите любовници имат моменти на колебания как ще се представят този път, това не бива да ви спира да си подарявате незабравими нощи. Всеизвестно е, че повечето жени не постигат сексуален връх поради преждевременната еякулация от страна на мъжа. С билковите хапчета Vigour300, вие ще имате повече сили и издръжливост, за да задоволите вашата любима напълно. Секса е преди всичко страст, не спирайте да си я доставяте!

Как се приема VIGOUR 300?

На празен стомах (1 или 2 часа след като сте се нахранили) с 2 чаши вода, ако сте се нахранили и го изпиете няма да има оптимален ефект върху тялото ви.

Ако искате да прекратите ерекцията получена в следствие от приема трябва да се нахраните (до преяждане) и ефекта ще отслабне. Ако не го направите има вероятност при търкането на пениса в дрехите ви да еректира отново.

 

Какво е Вигор 300 Mega Pack?

vigour 300 Mega PackВигор 300 Мега Пак е специалната разфасовка Вигор 300 от 30 таблетки – три пъти повече сексуална мощ в 1 опаковка на половин цена! Уникално предложение за постоянните клиенти на продукта Вигор 300, които са се убедили в безкомпромисното му действие.

 

Позволява ли се прием на алкохол с продукта?

Обикновено алкохолът и газираните напитки свиват кръвоносните съдове (това, че алкохола разширява кръвоносните съдове е мит). Това автоматично значи, че прекомерната употреба на твърд алкохол или газирани напитки като бира или шампанско само биха намалили ефекта или дори да го неутрализират. Ние НЕ съветваме да употребявате алкохол с хапчетата за ерекция.Но ако все пак желаете го направете в умерени количества. Например: 1 х 100 мл твърд алкохол или до 2 х 0.500 бира.

Какво е времетраенето на хапчетата?

Няма точен час, но е в диапазона от 48 – 72 часа. Нашият съвет е да се прави приема на не повече от 3 дни, за да се запази половата мощ, а с течение на времето може да се разреди приема и организма да запази това либидо.

Има ли странични ефекти?

Продуктите са билково базирани и до сега не са известни странични ефекти. В сравнение с широко продаваните продукти в интернет пространството тези са изключително ефективни и безвредни. Ако имате проблеми с кръвното ви съветваме да посетите вашият личен лекар преди да закупите.

Какво ще стане ако взема повече от едно хапче за 3 дни?
Много е вероятно да получите сърцебиенe или по-учестен пулс, което ще доведе до дискомфорт, но не и до по-добра ерекция. Така, че не прекалявайте и спазвайте нашите указания за употреба, а те са : НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 таблетка за 3 дни. Предозирането няма да ви помогне, сам може да ви навреди!

За кого НЕ е подходящ продуктът?

За хора под 18 години. За лица, които страдат от сърдечно-съдови проблеми, остри или хронични (без значение). Всички, които имат сериозни заболявания да се консултират задължително със своят личен лекар преди да консумират нашите продукти. Ние не носим отговорност за хората предприели приема на своя глава. Грижата за собственото ви здраве е ваша отговорност, НЕ наша!

Как въздейства Вигор 300 на организма?

Чрез нашите продукти можеш да получиш така исканата твърда и устойчива ерекция, при това само за около 15 минути след като приемеш таблетката. Сексуалният нагон се увеличава няколкократно като вие ще сте в апогея си. Неминуемо ще доставите едни от най-хубавите мигове на партньорката си.

  • Притъпява чувствителността и усещането на пениса
  • Задържа и контролирала предварителната еякулация
  • Повлиява в положителна насока растежа и функциите на пениса
  • Количеството отделена сперма се увеличава
  • Ерекцията се подобрява в пъти
  • Либидото е по-високо от всякога

Кога трябва да започнете употреба на Vigour 300?

Когато имате симптоми на ЕД (еректилна дисфункция)
По време на сексуалния акт члена ви спада
Втвърдяването на члена ви е много трудно, понякога невъзможно
След като приключите с половия акт, нямате възможност да повторите
Количеството на отделената сперма не е удовлетворяващо
Вашата партньорка не получава заветният оргазъм
Когато ще правите секс с изцяло нов партньор и имате съмнения за вашето представяне и евентуална засечка

 

Какво съдържа Вигор 300?

Extract of Epimedium Leaf – Листа на Епимедиум, екстракт в съотношение – 30 mg или 10 % от състава. Повишава сексуалния нагон, по-добра циркулация на кръв в тялото и от там към пениса, стабилизира нивата на тестостерон и кортизол в организма.

Extract of Muira Pauma Bark – Бразилска хвойна, екстракт в съотношение – 24 mg или 8 % от състава. Бразилската хвойна е използвана и продължава да бъде използвана така както е била и преди няколко хиляди години. Тя е считана за натурален афродизиак. Изключително добре повлиява на репродуктивната система при силния пол.

Leafs of Ginkgo Biloba – Листата на растението Гинко Билоба – 27 mg или 8 % от съдържанието. Понижава нивата на холестерол, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, влияе стимулиращо върху мозъка и неговата дейност, като подобрява концентрацията и паметта.

Medical Starch – Нишесте, медицинско около 90 mg или 30 % от общата маса за таблетка.

Extract of Catuaba Bark – Кора от Катуаба, екстракт – 24 mg или 8 % от общия състав. Катуаба е по-известна като “Напитката на любовта”. Чрез нея се подсилва хормона на щастието – ендорфин, който е виновникът ние да се чувстваме щастливи и изпълнени с енергия за живот.

Asian Red Ginseng – Азиатски Жен-шен, червен – 27 mg или 9 %. Билката се използва много отдавна, още от древни времена. Тя има регенериращ и подмладяващ ефект над тялото. Подобрява издръжливостта, спомага за справяне с умората и физическото изтощение, предотвратява и бързата еякулация.

Saw Palmetto Berry – Саоу Палмето Бери – 27 mg или 9 % от основния състав. Чрез Палмето Бери много успешно се подобрява функционирането на простатата.

Howthorn Berry – Хауторн Бери – 21 mg или 7 %. Укрепва функционирането на сърцето, разширява кръвоносните съдове и по-точно коронарните, които доставят кислород, хранителни вещества и кръв.

Cuscuta Seed Extract – Семена на Кускута, екстракт в съотношение 30 mg или 10 %. Добре известен антиоксидант, който пречиства организма от вредните вещества. Богато съдържание на флобафени, флавони и танин.

Дали Вигор ще има ефект върху мен, от значение ли е големината и дължината на пениса?

Както споменахме вече по-горе, нашите продукти са билкови и обикновено те работят при всички, еднакво, без да има особено голямо значение възрастта или дължината и дебелината на пениса. Дори във бонус може да се отбележи, че те действат благоприятно на растежа на пениса. Ние сме по-скоро склонни да вярваме, че може да порасне с 0.5 см до максимум 1 см, като разбира се е строго индивидуално при всеки.

Какво да предприема aко имам проблем със „самолета“, а е 3:00 сутринта?

Ние няма как да приемам поръчката ти през ноща, почакай търпеливо до сутринта и ни потърси. Ние ще те консултираме и препоръчаме най-добрият продукт за теб. Приемаме поръчки и през нощта, но под формата на SMS или E-mail (вижте страницата за поръчки).

Мога ли да получа поръчката си в същият ден?

За съжаление ние НЕ можем да изпълним поръчката ви на момента. Имаме договорни отношения с куриерска агенция СПИДИ. Всеки ден се обработват и изпращат поръчките получени до 13:00 на обяд, ако поръчате след 13:00 поръчката ви ще остане за следващият ден.

За да бъде по-лесно, ще дадем пример: Поръчвате на 20 Януари (Вторник) преди 13:00 и ще можете да вземете пратката си на 21 Януари (Сряда).

Имам въпрос, чийто отговор не намерих тук? – Пиши ни, ние с радост ще ти отговорим.

Мнения от наши клиенти за Vigour 300

Имам сериозен проблем с еректилната дисфункция години наред. Личният ми лекар, а и много други специалисти в областта казаха, че нивото на тестостерон е чудесно за моите години и, че най-вероятно проблема е на психична основа. Както и да е, предписаха ми виагра, но преди това се порових в Google за да видя отзиви и попаднах на този сайт, от там поръчах Vigour 300 съдържащ билкови екстракти. Имам невероятни преживявания с жена ми.

Геров, Велико Търново

 

Момчетата са много свестни и не лъжат за това което продават, но при мен ефекта не беше това което очаквах от вигоур. Поздрави за честността и откровеността!

П.З.

 

Купих си го и снощи пих за първи път. Взех 1/2, но не ми подейства особено, след което взех и останалата 1/2 и получих 4 пъти по-здрава ерекция от тази, която до сега съм имал. Силно препоръчвам++++

 

Искам да благодаря на момчетата, че са страшно информирани и отзитчиви. Винаги помагат с каквото могат. Ще продължа да използвам продукта им. Вигор 300 е меко казано супер!

Стоян, Бургас

ВАЖНО
ВНИМАНИЕ – ТЪРСЕТЕ И ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО ОРИГИНАЛНИЯ ВИГОР 300!

Забележете формата на шишето, новото запечатване с гумено уплътнение, което се отлепя и остава на капачката при първото отваряне, цвета на таблетките и щампите от двете страни, така изглежда оригиналът, всичко различно от тази визия НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯТ Vigour 300, а оригиналът може да намерите само при нас като официален представител на продукта за България! Надписите на щампите от двете страни са съответно “Vig2” и “Vgr300”, с обърнато “g”, авторска закачка на производителя. Цветът на таблетките е жълт, ярко, хубаво жълто – ако видите златни таблетки, с лъскаво покритие или каквото и да било различно, отново Ви казваме НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯ Vigour 300. Екипът ни Ви препоръчва да не рискувате с друго освен оригиналния Vigour 300, защото за неговата безопасност ние Ви гарантираме, докато всички други имитации не е ясно с какво съдържание и действие може да са и могат сериозно да увредят здравето Ви! Важна информация: КЛАСИЧЕСКИЯТ ВИГОР 300 – НАЙ-СИЛНИЯ СЕКС СТИМУЛАНТ ПОЗНАТ НА ПАЗАРА ОТНОВО Е ТУК! Знаете, че започнахме и повече от 4 години предлагахме класическия ВИГОР 300, след което производителят го замени с ВИГОР 800, който се оказа не толкова ефективен и част от клиентите ни бяха недоволни. Този въпрос бе уреден след преговори с компанията и за определен период имахме в наличност ВИГОР БЛУ 100 мг, който напълно отговаря на ефективността и качеството на добре познатият VIGOUR 300. И въпреки това ВИГОР БЛУ не успя да даде това, което ВИГОР 300 Ви даваше, затова с радост искаме да Ви съобщим, че след многократни преговори и препращане на препоръки от наши клиенти, производителят се съгласи да възобнови производството на класическия ВИГОР 300 и да ни даде ексклузивно представителство за България – правилно, същата, добре позната, ултра силна билкова формула на ВИГОР 300, непроменена и непокътната отново е тук и ще можете да намирате оригинала само и единствено при нас! Побързайте да поръчате, знаете как бързо свършва този сексуален стимулант!

 

Само сега с покупката на този продукт получавате гаранция за качество и 100% работещ секс стимулант! Като комплимент от нас получавате напълно безплатно 1 блистер – 6 таблетки от най-продаваният за 2019 г. стимулант – Cobra 130 XTRA!